2008. augusztus 9., szombat

Gyula örök.

Gyulát látni és meghalni.. erre módosítanám a szólást, ami egyáltalán nem túlzás.
Ha jártál már olyan helyen, ahol minden ház gyönyörű, fel van újítva, szökőkutak mindenütt, kedves emberek és tisztaság honol, na, akkor ez az a hely!
Volt szerencsém barátnőmnek köszönhetően 1 hetet ott tölteni, ami a teljes átmosással volt egyenlő - testileg lelkileg. Asszem igazából ott fújtam ki a fáradt gőzt, ami még júniusból maradt. Hamarosan pedig újra mondhatom: édes hazám, te jó Zsinat.
A párkapcsolati problémák feszegetése alapvető tartozéka egy nyaralásnak. Ha van párod, akkor azért, ha nincs, meg pláne. Ha együtt nyaraltok a pároddal, tök jól kijönnek azok a kis "szúrkák", amik a mindennapokban nem, és most van idő vele foglalkozni, ami vagy veszekedésbe torkollik, vagy sértődésbe.
Ha meg az ember lányának nincsen párja, akkor meg lázas elméletek gyárt arról, hogy
1. nincsenek már normális pasik
2. ha vannak, már megnősültek
3. ha jófej és nős, szívesen megcsalná a feleségét veled
4. ha elvált, akkor meg a régi asszony marakodik rajta
5. anyakomplexusa van
6. ha minden stimmel, miért nem lép, talán meleg?
7. miért nem beszél egyenesen, miért kétértelműen fogalmaz, hogy a sírba vigyen...
és így tovább.
Hajh, ha azt csak sejtenék a férfiak, micsoda tervek, ármányos cselszövések, körmönfont gondolatok járnak a nők agyában, hogy megszerezzenek egy férfit!
"De miért mindez?" - kérdezné a férfi ártatlan tekintettel.
Hát azért, mert senki nem ad le egyértelmű jelzéseket. Mindenki fél, hogy megsérül, pedig nincs vesztenivalója. A férfi -akinek kezdeményeznie kellene - nem teszi, mire mi kétségbeesünk és gyártjuk a teóriákat. Nem sokra megyünk vele, csak kikészítjük magunkat.
Megoldás?
A Jóistentől csak egy kis bátorságot kérnék a hímnemű egyedeknek, míg a nőknek türelmet, hogy ki tudják várni a férfiak "tökölését", na meg jó társkereső irodákat :)

Nincsenek megjegyzések: